UŠTEDA

Izolacija fasade, potkrovlja i kosog krova osigurava velike uštede energije. Izolacijom fasade smanjujete potrošnju energije do 40%, a izolacijom potkrovlja i kosog krova više od 20%.

MUDRA INVESTICIJA

Uštedom energije, povrat investicije uložene u izolaciju je od 4 – 5 godina.

UDOBNO STANOVANJE

Kamena vuna Knauf Insulation zimi grije, a ljeti hladi, paropropusna je što omogućava ‘disanje’ zgrade i ugodan boravak u prostoru. Njezina vlaknasta struktura odlično zaustavlja zvuk i smanjuje buku izvana i između unutarnjih prostora.

SIGURNOST

Mineralna izolacijska vuna – kamena vuna Knauf Insulation i staklena vuna Knauf Insulation s ECOSE® Technology, imaju najvišu klasu otpornosti na požar A1 što znači da je materijal negoriv i da ne potiče razvoj požara i otrovnih plinova.

VEĆA VRIJEDNOST OBJEKTA

Toplinsko izolirani objekti na tržištu postižu veću cijenu kod prodaje ili najma, a što se dokazuje energetskim certifikatom. Dokazano je da izolacija povećava životnu dob objekta i olakšava njegovo održavanje.

ZAŠTITA OKOLIŠA

Izolacija zgrade znatno smanjuje potrebu za energijom za grijanje i hlađenje, a samim time i za fosilnim gorivima što smanjuje štetne emisije CO2.

POKRETANJE GOSPODARSTVA

Renovacija zgrada koje su loše izolirane (gotovo 85%), a koja bi se trebala pokrenuti državnim poticajima i subvencijama, vrlo je efikasan alat za Pokretanje gospodarstva, posebno graditeljstva. S obzirom na renovacijske potencijale, govorimo o novih 5.000 radnih mjesta samo u graditeljstvu!

Nemoj da bez vune kvariš doživljaj